Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Eurospin odpira prenovljeno trgovino v Ajdovščini

Ajdovska trgovina, na Vipavski cesti 4, ki je bila ena izmed prvih Eurospinovih trgovin, 2. decembra 2021 dobiva osveženo podobo ter razširjeno ponudbo. Prenova, ki je trajala dober mesec dni, je uspešno dokončana. Trgovina bo odslej vsem kupcem zagotavljala dodaten asortiment izdelkov iz mesnice in pekarne, odprta pa bo vsak dan od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 ure.

Podjetje Eurospin EKO d.o.o. je leta 2004 vstopilo na slovensko tržišče s svojo prvo trgovino. V letu 2020 se je podjetje uvrstilo na 74. mesto TOP 100 največjih podjetij in 21. mesto TOP 100 najboljših slovenskih podjetij (vir: Bisnode GVIN, časnik Finance). V preteklih sedemnajstih letih je trgovsko podjetje razširilo svoj portfelj poslovnih enot v domala vsak večji slovenski kraj.

»Glavna misija skupine Eurospin je zadovoljevati potrebe strank in slednjim vse dni v letu ponujati ciljno usmerjeni izbor kakovostnih izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah, » pojasnjujejo na Eurospinu. Cilj družbe je zadovoljiti stranke z vljudnostjo in prijaznostjo, pri tem pa širiti zaupanje v blagovno znamko in druge znamke v njeni lasti ter varovati dobro ime skupine Eurospin. Ob tem velja omeniti tudi družbeno odgovornost, ki se jo v podjetju močno zavedajo.

Eurospin poleg novih odprtij trgovin intenzivno prenavlja podobo obstoječih trgovin

Ena izmed osrednjih prednosti blagovne znamke Eurospin so lastne blagovne znamke, ki med kupci uživajo visok ugled, prepoznavnost in kakovost. Ker gre za italijanskega trgovca, pa se na policah najdejo prenekateri izdelki, ki pričajo o tradiciji italijanske kulinarike. Eurospin vsem kupcem zagotavlja celostno izkušnjo nakupa, z novim konceptom trgovin pa vnaša svežino in prijeten ambient.

Eurospin nadaljuje z intenzivno prenovo obstoječih trgovin

Ajdovska trgovina je svoja vrata, zaradi intenzivne prenove, zaprla 1. novembra 2021. Prenova, ki je trajala dober mesec dni, je uspešno dokončana. Trgovina bo odslej vsem kupcem zagotavljala dodaten asortiment izdelkov iz mesnice in pekarne, odprta pa bo vsak dan od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 ure.

Eurospin Ajdovščina odslej tudi s pekarno iz z mesnico (foto: Valter Leban)

Širše nakupovalne ulice, sodobna barvna shema in obilica naravne svetlobe so sestavni deli osvežene podobe. Kupcem so vselej na voljo veliki prihranki, izdelki, ki jih drugje ni mogoče najti in pozorne ter prijazne storitve.

Fotografija: Valter Leban

V Eurospinu so vsako leto dobrodelni

Tudi v letošnjem letu so združili moči z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) pri zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Sredstva so, pod okriljem kampanje 'Pomagajte narisati nasmeh', zbirali od 1. junija do 19. novembra 2021, in sicer s prodajo kompletov barvnih kred. Od vsakega prodanega kompleta so v Eurospinu namenili 1,00 EUR v dobrodelne namene. Obenem so se sredstva zbirala tudi s pomočjo SMS donacij.

Predaja donacije ZPMS.

Skupno je Eurospin ZPMS doniral 10.000 EUR. »S kampanjo smo želeli otrokom omogočiti vsaj malce bolj brezskrbno otroštvo in deloma finančno razbremeniti njihove starše. Lansko leto smo tako sredstva zbirali s prodajo ekoloških stekleničk in ustvarjalnim natečajem za mlade, pred tem pa tudi z otroškimi pobarvankami,« je pojasnila Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju EUROSPIN EKO d.o.o.

Spremljajte Eurospinove novice tudi na kanalih Facebook in Instagram in se prijavite na e-novice.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon