Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Bo Franku Bajcu uspela zmaga v Exatlonu?

Exatlon Slovenija bo že nocoj ob 19.45 po velikih finalnih borbah razglasil zmagovalca in zmagovalko, ki bosta prejela vsak 50.000 evrov! V bitki ostajajo le še štirje tekmovalci, za zmago se bosta pomerili Marjanca Polutnik in Vanja Štembergar in ter Franko Bajc in Samo Petje.

Trije meseci izjemnih športnih predstav, adrenalinskih dirk na poligonih in preizkušenj, ki so jih prestali le najboljši, se bliža koncu! Že nocoj ob 19.45 bo na Planetu finale edinstvene tekmovalne oddaje Exatlon Slovenija, v igri za naziv prvega zmagovalca pa ostajata Franko Bajc in Samo Petje, medtem ko se bosta za naziv prve zmagovalke pomerili Marjanca Polutnik in Vanja Štembergar.

Sinoči smo na Planetu spremljali prav tako izjemno napeto polfinalno bitko, po kateri sta se poslovila Andrei Lenart – Thorminator in Lara Deu. Thorminatorju v boju s Frankom Bajcem, ki je bil tokrat odlično razpoložen, nista pomagali niti dve medalji, s katerima je znižal nasprotnikov rezultat. Končni rezultat je bil 5:2.

Veliko bolj izenačen dvoboj smo spremljali med Vanjo in Laro. Ko je že kazalo, da bo Vanja Štembergar suvereno zmagala, je Lara Deu izkoristila medaljo in celo izenačila rezultat na 4:4, zato je o vstopnici za finale odločala zadnja tekma. Ta je bila izjemno napeta in dramatična, o zmagovalki pa je odločal le zadnji met. Vanja je bila pri tem močnejša in hitrejša ter se uvrstila v finale, kjer se bo pomerila z nekdanjo sotekmovalko iz ekipe Triglav Marjanco Polutnik.

Lara se je zavedala, da jo je od uvrstitve v finale ločila le malenkost, zato je bila ob izpadu izjemno razočarana. "Exatlon je bila do zdaj v mojem življenju ena najboljših izkušenj. Vem, da sem prišla zelo daleč, a tega se bom verjetno zavedala šele malo kasneje," je povedala ob slovesu.

Bolje pa je poraz prenesel Andrei Lenart, ki je bil ponosen na svoje dosežke v Exatlonu in priznal, da se je zavedal, da bo v polfinalu težko prišel do zmage proti Franku Bajcu. Kljub temu je bilo tokratno slovo za vse tekmovalce izjemno čustveno. "Vesel, hvaležen in ponosen sem, da sem del prvega slovenskega Exatlona," je sklenil svoje misli ob odhodu.

Pred nami pa je že veliki finale, ki bo na Planetu nocoj ob 19.45, ko se bodo štirje finalisti pomerili v več dvobojih. Zmagovalca bosta na koncu dva, najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta prejela vsak po 50.000 evrov!

Gledalke in gledalci si lahko zamujene epizode brezplačno ogledajo tudi v Planeteki, spletni platformi za ogled vsebin.

 

* Vir: Planet.si

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #zabava

Kolofon