Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na Lavričevem trgu za praznično vzdušje skrbi drsališče

Včeraj je na Lavričevem trgu v Ajdovščini z delovanjem začelo drsališče, ki je obenem tudi nekakšen uvod v praznovanje decembrskih dni. Žal epidemiološke razmere ob drsališču ne dovoljujejo ponudbe hrane in pijače, a veselje in nasmehi na predvsem otroških obrazih so dovoljšen razlog, da, ob upoštevanju PCT pogojev, obiščete praznično urejeno ajdovsko središče. V nedeljo pa bo ajdovske ulice pozdravil še Miklavž.

Veseli december se je v Ajdovščini začel z odprtjem drsališča, ki je tokrat postavljeno na novi lokaciji, na prenovljenem Lavričevem trgu. Ob prijetni glasbi in okrašenem mestnem jedru bo privabljalo zlasti najmlajše. Drsališče bo v decembru  odprto vsak dan med 15. in 19. uro., ob petkih, sobotah, nedeljah, praznikih in šolskih počitnicah pa od 14. do 22. ure.

Drsaišče 2021

Vabljeni na aktivno ledeno doživetje, ob tem pa ne pozabite na svojo varnost in varnost drugih drsalcev, zato previdno in varno! Vstop na drsališče je dovoljen ob izpolnjevanju pogoja PCT in doslednem spoštovanju samozaščitnih ukrepov (razkuževanje, medsebojna razdalja).

Dodajmo še, da se bo jutri, v nedeljo, 5. decembra, s kočijo po ajdovskih ulicah zapeljal tudi Miklavž in pozdravil vse, ki si ga boste prišli ogledati. Skupaj s svojimi zvestimi pomočniki ga bo moč videti med 16. in 17. uro, če pa bo ponagajalo slabo vreme si ga lahko ogledate na Facebook strani Hiše mladih.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #zabava

Kolofon