Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: Pelhan - Zgrabi me

Spet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo, ki bo tokrat glasbeno obarvana. Predstavljamo vam novo skladbo »Zgrabi me« domače glasbene skupine Pelhan. Fantje so za novo uspešnico pripravili tudi videospot, ki je bil posnet na pobočjih Nanosa. Vabljeni k ogledu.

Tudi tokrat zasedba Pelhan stavi na nalezljivo melodijo in pomenljivo ter močno besedilo. »Z novo skladbo ''Zgrabi me'' se želimo dotakniti aktualne situacije v družbi, a hkrati prepuščamo vsakemu poslušalcu prostor, da si skladbo razlaga po svoje. Skratka… ne pustimo se zgrabiti in ne ugrabiti nikomur in ničemur razen svobodi,« so povedali fantje v svojem sporočilu za javnost.

Za novo skladbo so posneli tudi videospot na čudoviti lokaciji na Nanosu in s prostranim ambientom še vizualno izpostavili pomen svobode. V novem videospotu je očitno, da je zasedbo skupine Pelhan ajdovska burja v zadnjem času dodobra prevetrila. Po novem namreč delujejo kot trio v sestavu: Simon Mislej - Bobni , Aleš Pelhan - Vokal, Matej Likar - Bas. Vabljeni k ogledu.

 

* Naslovna fotografija: Miha Dolenc

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #vlog, #glasba

Kolofon