Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Plesalke in plesalci Plesne scene EL1 blesteli na Krku

Znova so bili na delu plesalci in plesalke plesnega kluba EL1 iz Ajdovščine, ki so se tokrat mudili na Hrvaškem, natančneje na otoku Krk, kjer je potekala tradicionalna prireditev Island Dance Malinska. Odrezali so se odlično saj so domov prinesli kup uvrstitev na zmagovalni oder, predvsem pa so bili veseli vnovičnega tekmovanja v živo.

Plesno tekmovanje Island dance Malinska na Krku, ki je potekalo v soboto, 11. decembra se je zopet izteklo po ajdovskih željah. V Plesnem klubu EL1 so se sicer  na tekmovanje odpravili brez kakršnih koli pričakovanj, ampak le z namenom se zabavat, uživat s prijatelji in preprosto se imeti fajn. A ajdovski plesalci in plesalke so tokrat s svojimi nastopi presegli sami sebe in dosegli neverjetne rezultate.

EL1 Krk 2021

Pod rezultatske uspehe so se tokrat s prvim mestom podpisale Lara, Meta, Asja, Kiara in Tjaša, Pia pa je zasedla drugo mesto.

EL1 Krk 2021

Poleg osvojenega  prvegamesta pionirjev, drugega mesta mladincev  ter tretjega mesta v Gala večeru so plesalci prejeli še denarno nagrado, plaketo za Najboljšo koreografijo v skupini pionirjev ter Najboljšo koreografijo v plesnega para Tjaša Kosmač in Kiara Smrdelj Gregorič. Kot pika na i pa je prišla še Posebna nagrada za vstop na tekmovanje v Beogradu leta 2022.

Čestitke vsem.

 

* Vir in fotografije: Plesna scena EL1

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon