Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izbiramo Naj fotografijo v letu 2021

Tudi v letu 2021 je v Ajdovščini in okolici nastalo kup odličnih fotografij. Mnoge izmed njih smo objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, danes pa vam v izbor ponujamo 12 najzanimivejših. Glasujte na naši Facebook strani za tisto, ki vam je najljubša in z malce sreče boste nagrajeni. Časa imate do vključno torka, 11. januarja 2022.

Mnogi svoje foto utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom spet nabralo kar precej, mi pa smo jih za vas izbrali 12, ki jih je posnelo 12 različnih avtorjev in avtoric. Vse izbrane fotografije, v abecednem vrstnem redu, najdete v spodnjih vrsticah, poleg pa najdete tudi avtorja in zaporedno številko fotografije.

Med vsemi izbranimi fotografijami  bomo izbrali tisto, ki bo prejela največje število glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2021. Glasujete tako, da v komentar na Facebook strani Lokalne Ajdovščina, pod novico o Naj fotografiji leta 2021, vpišete zaporedno številko fotografije za katero glasujete.

Poleg fotografa ali fotografinje leta pa bomo nagradili tudi nekoga izmed vas, ki boste v komentarju pustili svoj glas. Za nagrade je tokrat poskrbela Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono, ki nagrajencem podarja nagradi iz svoje spletne trgovine Zemono+.

Svoj glas lahko oddate do vključno torka, 11. januarja 2022. Najboljšo fotografijo in nagrajence pa razkrijemo dan pozneje.

IZBRANE FOTOGRAFIJE (po abecednem vrstnem redu)

ALEN MILAVEC #1

Alen Milavec

JANEZ SLEJKO #2

Aljoša Kompare

BLAŽ ROSA #3

Blaž Rosa

BOJAN BIZJAK #4

Bojan Bizjak

ERNA FURLAN #5

Erna Furlan

IZTOK ČRNIGOJ #6

Iztok Črnigoj

JAN ČERMELJ #7

Jan Čermelj

MATJAŽ PREŠERN #8

Matjaž Prešern

MILKO BARIŠIČ #9

Milko Barišič

OTON NAGLOST #10

Oton Naglost

PRIMOŽ BRECELJ #11

Primož Brecelj

VALTER KRANJC #12

Valter Kranjc

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #vipavska dolina, #fotogalerija, #fotografija

Kolofon