Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: Šport1na1 - Vid Kavtičnik & Andreja Slokar

Spet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo. Tokrat se podajamo v smučarske vode in vam v ogled ponujamo zanimiv intervju med rokometašem Vidom Kavtičnikom ter ajdovsko alpsko smučarko Andrejo Slokar. Govorila sta o njenih otroških željah, zanimivih prigodah v karavani svetovnega pokala, pa tudi o načrtih za prihodnost. Vabljeni k ogledu.

Včeraj nas je presenetila slaba novica o okužbi Andreje Slokar z virusom Covid-19, kar žal pomeni, da Ajdovke ne bomo videli na prihajajočih tekmah za Zlato lisico, ta vikend v Kranjski Gori. Spustiti bo morala tudi nekaj naslednjih tekem za svetovni pokal, nazaj pa naj bi se vrnila na veleslalomu, na Kronplatzu, ki bo na sporedu 25. januarja. Andreja je že v domačem okolju, kjer se bo poskušala čimbolje pripraviti na nadaljevanje sezone, z vrhuncem, Olimpijskimi igrami v Pekingu. Seveda ji želimo čim hitrejše okrevanje in še boljši povratek na smučarska tekmovanja.

Do takrat pa vas vabimo k ogledu zanimivega klepeta, ki je v okviru oddaje Šport1na1, potekal skupaj z rokometašem Vidom Kavtičnikom.Spregovorila je o otroških željah in Vidu Kavtičniku tudi zaupala, da ekonomska smer študija nikakor ni bila prava izbira zanjo. Dotaknila se je tudi načrtov in ciljev, ki jih želi doseči po koncu aktivne športne poti. Ko pa je beseda nanesla na najlepše spomine iztekajočega leta, je nasmejana Slokarjeva še nekoliko presenetila. Več pa spodnjem posnetku.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #intervju, #smučanje, #vlog

Kolofon