Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Za Fotografijo leta 2021 ste izbrali posnetek Alena Milavca

Nadaljujemo s tradicijo izbire Naj fotografije leta. Izbirali smo med tistimi fotografijami, ki smo jih objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, v izbor pa vam ponudili 12 izbranih. Največ vaših glasov je tokrat prejel Alen Milavec, za fotografijo roba Gore nad Vipavsko dolino in si tako prislužil naziv Naj fotografija v letu 2021. Čestitamo. Preverite tudi kdo je imel srečo pri žrebu.

Ajdovščina in Vipavska dolina ponujata nešteto odličnih možnosti za tiste, ki se radi ukvarjajo s fotografijo. Slikovita okolica je seveda razlog, da vsako leto pri nas nastane kup dobrih fotografij, ki nato odjadrajo v svet in skrbijo za to, da čim več ljudi spozna v kakšnem, skorajda, raju na zemlji živimo.  Mnogi svoje utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom nabralo kar precej, mi pa smo za vas izbrali 12 fotograffij, ki jih je posnelo 12 različnih avtorjev in avtoric.

Med vsemi izbranimi fotografijami smo izbrali tisto, ki je prejela največje število vaših glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2021. Avtor  fotografije roba Gore nad Vipavsko dolino je Alen Milavec. S fotografijo je prejel 27 glasov. Z majhnim zaostankom je na drugem mestu pristal Oton Naglost, tik za njim pa še Erna Furlan. Čestitke vsem najboljšim in čestitke tudi ostalim, ki skrbite, da lepote Vipavske doline, prek družbenih omrežij, spozna čimvečje število ljudi.

Med vsemi, ki ste glasovali, pa je imela največ sreče pri žrebu Angelika Strgar, ki za nagrado prejme darilni paket spletne trgovine Zemono+, ki je seveda del znamenite restavracije Gostilna pri Lojzetu.

Podobno nagrado prejme seveda tudi avtor zmagovalne fotografije.

Čestitke. Nagrajence bomo o prevzemu nagrade pravočasno obvestili.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #vipavska dolina, #fotogalerija, #fotografija

Kolofon