Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prva dva občinska javna razpisa že na voljo

Z Občine Ajdovščina je prišla novica, da sta prva dva občinska javna razpisa že objavljena – Javni razpis za sofinanciranje zaposlitev v nevladnih organizacijah za leto 2022 ter Javni poziv za sofinanciranje sterilizacije in kastracije lastniških mačk v občini Ajdovščina v letu 2022. V pripravi pa so že ostali razpisi, ki bodo na vrsto prišli v prihodnjih tednih.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščine so ajdovski občinski svetniki na decembrski seji sprejeli proračun za letošnje leto, kar je podlaga za nemoteno delovanje Občine in delo uprave, tudi za pripravo občinskih javnih razpisov. Prva dva letošnja sta že objavljena.

Javni poziv za sofinanciranje sterilizacije in kastracije lastniških mačk v občini Ajdovščina bo odprt do porabe sredstev – zanj se namenja 5.000 evrov. Posamezni prosilec – občan Ajdovščine – lahko zaprosi za največ dva posega in lahko pridobi 17,50 evrov za kastracijo ali 27,50 evrov za kastracijo mačke. Obdobje, v katerem je opravljen prvi ali drugi poseg, pa šteje od 15. 11. 2021 do 15. 11. 2022.

Javni razpis za sofinanciranje zaposlitev v nevladnih organizacijah za leto 2022 pa nagovarja neprofitne nevladne organizacije s sedežem v občini, ki izvajajo programe, prvenstveno namenjene občankam in občanom, in niso sodelovale na javnem povabilu za izbor programov javnih del. Občina Ajdovščina bo posameznemu izbranemu izvajalcu sofinancirala stroške plače za eno zaposlitev do največ 20 ur tedensko. Rok za prijavo na razpis je 26. januar.

Vsi občinski javni razpisi se objavijo na občinski spletni strani, v zavihku Javna naročila, objave, razpisi, v rubriki Javni razpisi. Aktualni razpisi pa so izpostavljeni tudi na naslovni strani občinskega spletišča.

 

* Vir: Občina Ajdovščina

* Naslovna fotografija: Kraji - Slovenija

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon