Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovska Občina ureja nove prostore v »stari občini«

Zaradi prostorske stiske je lansko leto Občina Ajdovščina pričela urejati prostore v »stari občini«. Celovito so preuredili nadstropje, pridobilo pa se je nove prostore za pisarne, kamor se bo selil oddelek za prostor. Uredilo se je tudi centralno ogrevanje iz obstoječe plinske kotlovnice v sedanji stavbi. Prenove bodo v prihodnjih mesecih deležni še spodnji prostori.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina ze z namenom pridobitve novih pisarn Občina v lanskem letu pričela z urejanjem prostorov v 'stari občini'. V sklopu tega se je celovito preuredilo nadstropje, pridobilo se je nove prostore za pisarne, kamor se bo selil oddelek za prostor. Uredilo se je tudi centralno ogrevanje iz obstoječe plinske kotlovnice v sedanji stavbi. Obnova prostorov je obsegala tudi zamenjavo talne površine, namestitev elektro in telekomunikacijskega omrežja, prepleskanje sten in druga ureditvena dela.

Fotografija: Občina Ajdovščina

Potrebna je namestitev le še nove opreme. V tem letu se bo nadaljevalo z urejanjem spodnjega dela – avle, kjer bo 'mini vložišče', čajna kuhinja in prostori za arhiv. Doslej je obnova stala dobrih 90 tisočakov, za spodnje prostore je letos v proračunu rezerviranih še 70.000 evrov.

 

* Vir: Občina Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon