Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na Ajdovskem našli neidentificirano žensko truplo

Na podlagi obvestila o zapuščenem osebnem avtomobilu na kolovozni poti v neposredni bližini hitre ceste H4 v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina so policisti včeraj , 13. januarja ob 10.23 uri, v okviru ogleda na kraju našli žensko truplo. Identiteta ženskega trupla v tem trenutku še ni uradno potrjena.

Na podlagi tega so bili opravljeni prvi nujni preiskovalni ukrepi, zbrana obvestila ter s strani dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča in ob prisotnosti Okrožne državne tožilke iz Nove Gorice opravljen ogled kraja najdbe trupla ter osebnega avtomobila. Pri tem so bili  zavarovani vsi potrebni dokazi za nadaljnje preverjanje oz. morebitno preiskovanje okoliščin.

INatančen vzrok smrti bo verjetno ugotovljen v okviru sodne obdukcije na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani in morebitnih dodatnih nadaljnjih s tem povezanih medicinskih preiskav. Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja nadaljnjih policijskih aktivnosti javnosti policisti ne morejo posredovati in jih bodo, ko bodo celoviteje preiskali ta varnostni dogodek.

Lokalne Ajdovščina

#kronika

Kolofon