Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Teden Rdečega križa tudi v Ajdovščini

Teden Rdečega križa Slovenije, ki tradiconalno poteka med 8. in 15. majem, se tokrat predstavlja pod sloganom Skupaj smo neustavljivi. Pestro bo tudi na Ajdovskem, saj so vam na voljo številne zanimive aktivnosti, ki jih lahko obiščete in se ob tem naučite kaj novega. Vabljeni.

V Tednu Rdečega križa, ki tradicionalno poteka od 8. do 15. maja, v Rdečem križu Ajdovščina vsako leto na široko odprejo svoja vrata. Lepo vas vabijo, da jih obiščete v našem dnevnem centru in se jim pridružite na brezplačni delavnici »Preproste jedi s kuharskimi mojstri« v torek, 10. maja, ob 9. uri! Z vami bo nihče drug kot sam kuharski mojster Tomaž Lisjak, zmagovalec šova Gostilna išče šefa z bogatimi izkušnjami. Če se želite naučiti trikov, kako pripraviti najboljšo pečenko, jih le obiščite, prosijo pa vas za predhodne prijave na 051 430 722 ali 0820 14 359 (Adriana).

Rdeči Križ Ajdovščina 2022

V sredo, 11. maja., vas ob 13. uri vabijo na delavnico šivanja etuija za mobitel z žepkom za drobiž z Metko Samec, izučeno šiviljo. V četrtek ob 9. uri lepo vabljeni na delavnico, na kateri se bomo naučili vseh trikov servietne tehnike z Anjo Marc. S seboj prinesite vazice, škatlice oziroma karkoli kar bi želeli okrasiti in olepšati, nekaj posodic bo na voljo tudi pri njih. V petek, 13. maja., se jim lahko ob 9. uri pridružite na sprehodu v bližnjo okolico. Za vse delavnice vas prosimo za predhodno prijavo na 051 430 722 ali 0820 14 359 (Adriana).

 

* Vir in fotografije: Rdeči Križ Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #izobraževanje, #prostovoljstvo

Kolofon