Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Zavod Beta vabi k vpisu v poletne počitniške Ulične delavnice

Nevladna organizacija Zavod BETA – Inštitut za razvoj družbe, je lani prvič zagnala program počitniškega varstva Ulične delavnice. Zaradi lanskoletne uspešne izvedbe ter velikega povpraševanja tudi letos pripravljajo poletno varstvo. V letošnjem letu se bodo delavnice izvedle v treh poletnih terminih. Delavnice so primerne za osnovnošolske otroke od 6. do 12. leta starosti. Pripravljen program temelji na inovativnemu prenosu znanja in dediščine na ustvarjalen ter igriv način.

Prilagojen je ciljni skupini otrok in pripomore k  kvalitetnemu preživljanju prostega časa v naravi ter z veliko izkustvenega izražanja otroke motivira za kreativno ustvarjanje in nezavedno učenje.

Zbirno mesto se letos seli v Garažo, kjer bodo delavnice potekale tako na prostem kot v pravi delavnici. Spoznavali bomo tudi različne lokacije po mestu Ajdovščina, ki bodo povezane s temami dneva. Program Uličnih delavnic se bo navezoval na poznavanje pomena kulturne dediščine mesta Ajdovščina – tehničnih delavnic ter spoznavanje dediščine mlinarstva in pekarstva.

Letošnji poletni termini so:

  • termin od 27. 6. do 1. 7.
  • termin od 4. 7. do 8. 7.
  • termin od 11. 7. do 15. 7.

Prijave sprejemamo po elektronski pošti institut@zavod-beta.si ali po telefonski številki 031 316 115.

Zavod Beta delavnice 2022

 

* Vir in fotografija: Zavod Beta

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #šolstvo, #izobraževanje, #poletje, #počitnice

Kolofon