Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Lep ajdovski uspeh na državnem prvenstvu modernih tekmovalnih plesov

V Medvodah je pretekli teden potekalo državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Na prvenstvu sta nastopili tudi ajdovski plesni šoli EL1 in ADC ter se domov vrnili z lepimi rezultati, ki so obenem tudi vstopnica za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo potekalo v mesecu oktobru. Navdušil pa je tudi mladi Jon Ličen, z osvojenim srebrom v breakdance tekmovanju. Čestitke.

Medvode so bile prizorišče letošnjega državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih, ki je potekalo pod okriljem Plesne zveze Slovenije. Na tekmovalnem odru so se predstavile tudi številne članice in člani plesnih skupin EL1 in ADC iz Ajdovščine.

V taboru EL1 se veselijo drugega mesta male pionirske skupine Six Wix, še večji uspeh, naslov državnega prvaka, pa je osvojil tudi trener Martin Sorgo. Za vse je uspeh še toliko večji, saj dosežen rezultat pomeni tudi vstopnico za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo oktobra.

V taboru ADC pa se veselijo drugega mesta formacije Hip Hop otroci Red Storm. Podoben rezultat pa je uspel tudi Maticu in Blažu Kolar Tratnik, v kategoriji Hip Hop Duo sta fanta osvojila drugo mesto.

ADC ples 2022 Medvode

Ajdovščina pa se veseli še enega naslova viceprvaka Slovenije. To je postaj Jon Ličen, v kategoriji breakdance plesov je v svoji kategoriji osvojil drugo mesto, tako v solo plesu, kot tudi v skupini.

Jon Ličen 2022 ples x Ajdovščina

Čestitke vsem.

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon