Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Copigraf - Naš cilj je, da rastemo skupaj

Največja zmota je v tem, da ljudje mislimo, da pomeni podjetniška rast zgolj povečanje dobička. V resnici ni tako. Je mnogo več kot to. Podjetje lahko raste s povečanjem prodaje, z inovacijami, povečanjem obsega proizvodnje, povečanjem zmogljivosti in produktivnosti. Podjetje lahko raste tudi s povečanjem števila zaposlenih, novimi izdelki, novimi storitvami, novimi trgi ali prodajnimi kanali.

Toda največje zadovoljstvo je, da rastemo skupaj s strankami. V našem primeru to namreč pomeni, da se naših storitev - tiska vizualnih komunikacij, - stranke poslužujejo vedno znova, vedno več, ker tudi same rastejo.  To je tista rast, za katero si je potrebno prizadevati!

Copigraf 2022

Okoliščine zadnjih dveh let so nas privedle do tesnejšega sodelovanja na lokalnem območju. Vse izdelke iz naše ponudbe bodisi vizitke, letake, zloženke, dopisne liste, vabila, čestitke, kuverte, broširane kataloge, knjige, koledarje, cenike, kupone, nalepke, plakate, embalažo in artikle za marketinško promocijo smo prilagodili potrebam naših strank iz lokalnega okolja. Praviloma ne omejujemo formatov ali količin minimalnega naročila. Izpopolnili smo se tudi v veščini poslušanja strank. Poskušamo upoštevati vse želje v okviru tehničnih možnosti izdelave, uporabnosti in optimizacije stroškov. Naš največji doprinos je široka ponudba na področju tiska in promocije. Poleg maloformatnih tiskovin, tiskamo tudi zastave, platna, cerade, reklamne table, napise ali fototapete in druge izdelke, ki popestrijo ambient -  produkte iz lesa ali stekla. Kot piko na i, nudimo še tisk in vezenje na tekstil: majice, kape, bombažne torbe, nahrbtnike, ... Vse to si lahko personalizirate po svojih željah in potrebah ali popestrite posebna praznovanja in dogodke. Potrudili se bomo po najboljših močeh - ker rastemo, če rastejo naše stranke. To nam je v največje veselje. 

Copigraf 2022

www.copigraf.si

+386(0)5 3333 456

Lokalne Ajdovščina

#oglas

Kolofon