Koledar dogodkov Vipavska dolina

<okt november 2017 dec>
po to sr če pe so ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Želim prejemati napovednik dogodkov:


5 - 9 =
*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Predstavitev tečaja angleščine za osnovnošolske otroke

Vabljeni na predstavitev tečaja angleščine za osnovnošolske otroke “English Through Stories, Songs, and Games” (Angleščina skozi pravljice, pesmi in igre). Na tečaju se otroci učijo in uporabljajo angleščino na sproščen, zabaven in ustvarjalen način, skozi interaktivno pripovedovanje zgodb, igre, pesmi, gibanje in ustvarjalne aktivnosti.

Tečaj vodi Jean McCollister, rojena govorka angleščine in učiteljica z dolgoletnimi izkušnjami s skupinami tečajnikov vseh starosti in nivojev. Zadnja leta se ukvarja pretežno z oblikovanjem in izvajanjem tečajev za osnovnošolske otroke med aktivinimi počitnicami, v sodelovanju z organizacijami kot so CŠOD, Mladinski hotel Pliskovica, MDPM za Goriško, in drugi. V okviru tega pedagoškega dela je razvijala vrsto inovativnih aktivnosti za učenje tujega jezika v učilnici, na prostem in s pomočjo svojega psa, border collieja Bamm Bamma.

Na predstavitvi boste spoznali Jean in Bamm Bamma in se seznanili s pristopom in vsebinami tečaja. Odgovorili bodo na vaša vprašanja in se dogovorili o terminih. Tečaj se bo začel v Ajdovščini v decembru oz. ko se zbirajo dovolj prijav za skupino.

Predstavitev je brezplačna, zaželene predhodne prijave na zgornji e-naslov ali telefonsko številko.

Kolofon