Koledar dogodkov Vipavska dolina

<apr maj 2018 jun>
po to sr če pe so ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Želim prejemati napovednik dogodkov:


2 - 9 =
*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Evropski viri, priložnosti in/ali ovire – večer SŠ Veno Pilon

Na SŠ Veno Pilon Ajdovščina so v zadnjih letih uspešno izkoristili številne priložnosti, ki jih omogoča sofinanciranje iz EU virov. Prednosti in priložnosti tovrstnega financiranja bodo v okviru kampanje EU projekt predstavili tudi širši javnosti. 

Na okrogli mizi v osrednji knjižnici boste spoznali prakso šole in se seznanili s projekti, ki so financirani iz EU virov, s poudarkom na pedagoški vrednosti projektov. Na okrogli mizi bodo prednosti in priložnosti tovrstnega financiranja v okviru kampanje EU projekt predstavili Karmen Lemut, Mateja Ceket Odar, ravnatelj Andrej Rutar in Staša Benko. Pogovor bo usmerjala Melita Lemut Bajec, udeležila pa se ga bosta tudi župan Občine Ajdovščina in predstavnik Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Spoznali boste ugodnosti, ki jih prinaša projekt Erasmus+ mobilnost dijakov in strokovnih delavcev in prisluhnili strategijam, ki se pripravljajo v okviru nacionalnega projekta Objem s ciljem dviga pismenosti med mladimi. Izjemnega pomena je seveda podpora Občine Ajdovščina.

Dogodek je namenjen vsem, ki želite pobliže spoznati delovanje srednje šole ali razmišljate o prijavi na podobne projekte.

Kolofon