Koledar dogodkov Vipavska dolina

<sep oktober 2018 nov>
po to sr če pe so ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Želim prejemati napovednik dogodkov:


7 - 7 =
*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Stand up večer

Zabavali vas bodo Marko Žerjal, Vasko Simić, Rok Krivičič in Matevž Baloh.

Marko Žerjal
Marko Žerjal Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega ... užalit. Po principu, "če jih nasmeješ, te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden Primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega. Trenutno vas lahko užali v spletni YouTube oddaji Bednik.

Vasko Simić
Vasko Simić je eden redkih slovenskih komikov, ki se je lotil verjetno najtežje, a zelo cenjene zvrsti stand up komedije – tako imenovanih »one-linerjev« oziroma enovrstičnic. Enovrstičnice so kratke šale, ki so enovrstične. Badamm tssss! 

Rok Krivičič
Fant z zahoda, ki ne ve, kaj točno išče in zato tega tudi ne najde. Poznavalec lokalnih fastfoodov in ko govorimo o lokalnih mislimo na celo Slovenijo vključno s Trstom.

Matevž Baloh
Povsem nov komedijant na sceni, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno je nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej zna povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Njegov humor pa še ni komercialen oz. prodajno uspešen, poudarek na "še ni". Lahko mu pomagate utreti pot, ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev (P. S.: če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidim da so polni).

Kolofon