Koledar dogodkov Vipavska dolina

<jan februar 2019 mar>
po to sr če pe so ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Želim prejemati napovednik dogodkov:


9 - 4 =
*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Delavnica: Poiščite genija v sebi

Živimo v času, ko družbeni napredek zahteva iskanje rešitev brez predpisanih pravil in vnaprej znanih rezultatov. Danes svet hlasta za ustvarjalci, ki znajo poiskati rešitve zunaj vidnega območja. Poteka preoblikovanje človeka, ki se mora v novem času premakniti iz nedejavnosti in postati akter svojega življenja. V takšnem ambientu si številni ljudje želijo odkriti in oživeti svoje potenciale, ki jih poosebljajo in tvorijo dodano vrednost v družbi. Logična posledica je, da se pri posamezniku pojavi želja za samostojno podjetniško pot, kjer bo lahko uporabil in nadgrajeval svoje potenciale. Na drugi strani pa si že formirani podjetnik želi implementirati novoodkrite potenciale v že obstoječe z namenom, da bo njegova storitev konkurenčna.
Delavnica je namenjena svežim podjetnikom in vsem tistim, ki razmišljajo, da bi se podali na podjetniško pot.

TEME DELAVNICE:
– Kaj vse so potenciali?
– Metode odkrivanja potencialov
– Umestitev v trg dela
– Kako uporabiti potenciale?
– Določitev korakov
– Uresničitev ciljev

Predavatelj: Nenad Vladić, univ. dipl. org.
je certificiran Life Coach, CBT terapevt in NLP praktik. Njegova misija je pomagati človeku, da izstopi iz kakršnega koli slabega stanja, tako da odkrije njegove talente, s katerimi bo postavil lasten posel in zaživel smiselno življenje.

Je avtor knjižne uspešnice Od talenta do uspeha, v kateri je sodelovalo 10 uspešnih Slovencev (Ivo Boscarol, Lara Bohinc, Dejan Zavec, Robert Lešnik idr). Objavil je številne članke v časopisih, revijah in spletnih portalih (Delo, Primorske novice, Revija Anima, Zamisli.si ...). Sodeloval je s številnimi podjetji pri premikanju mej razumevanja zaposlenih, kot največjega potenciala za podjetje. Uživa v širjenju svojega znanja in izkušenj, pri čemer vselej v središče svojih delavnic postavlja človeka in ga vzpodbuja k osamosvojitvi in razmišljanju o višjih ciljih.

Delavnica je brezplačna. Zaželene prijave na: .

Kolofon