Koledar dogodkov Vipavska dolina

<jul avgust 2019 sep>
po to sr če pe so ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Želim prejemati napovednik dogodkov:


4 + 3 =
*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Poletna joga na prostem

Naj bodo sredini poletni večeri namenjeni vam. Vzemite si čas zase in se nam pridružite, da skupaj prebujamo telo in duha. Sprostili se boste v objemu vonja sivke in sinjega neba. Krepili boste telo in se učili, kako najti pot do sebe in umiriti um. Nobeno predznanje ni potrebno, le pripravljenost, da si vzamete urico zase. Starost ni pomembna. Lahko pridete z otroki, v paru, s prijatelji ali sami. Naj bo joga dostopna vsakomur, da lahko res vsi spoznajo njene pozitivne učinke.

Pot vodi skozi Lokavec: mimo dvorane, čez mostiček nad Lokavščkom in pri kapelici desno za Grivče. Druga hiša na levi strani je rumene barve, takoj za njeno škarpo je odcep desno, kjer gremo peš ali s terenskim vozilom. Po približno 50 metrih zopet skrenemo desno in ne nadaljujemo naravnost po pohodni poti po zaselkih Lokavca. Po nekaj minutah sprehoda rahlo navzdol skozi gozdiček po kolovozu pridemo na polje sivke, kjer si pogrnete blazino.

Možna so tri parkirišča: spodaj na avtobusni postaji, vmes, levo od rumene hiše, za katero je odcep na del makadamske poti, in zgoraj pri kontejnerjih, kjer je hiša Vilalavanda.

V primeru dežja bo dogodek v prostorih Vila Lavande.

Jogo vodi in uči certificirana učiteljica joge Jana Kržišnik Makovec. Cena: prostovoljni prispevek.

Kolofon