Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izbiramo Naj fotografijo Ajdovščine v letu 2018

Tudi v letu 2018 je v Ajdovščini in okolici nastalo kup odličnih fotografij. Veliko izmed njih smo objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, danes pa vam v izbor ponujamo 15 izbranih. Glasujte na naši Facebook strani za tisto, ki vam je najljubša in z malce sreče boste lepo nagrajeni. Časa imate do vključno nedelje, 6. januarja 2019.

Ajdovščina in Vipavska dolina ponujajo nešteto odličnih možnosti za tiste, ki se radi ukvarjajo s fotografijo. Slikovita okolica je seveda razlog, da vsako leto pri nas nastane kup dobrih fotografij, ki nato odjadrajo v svet in skrbijo za to, da čim več ljudi spozna v kakšnem, skorajda, raju na zemlji živimo. Da dobre fotografije nastanejo, pa potrebujemo tudi dobre fotografe in fotografinje. In tudi teh se na našem koncu ne manjka.

Mnogi izmed njih svoje utrinke delijo na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom nabralo kar precej, mi pa smo za vas izbrali 15, ki jih je posnelo 15 različnih avtorjev in avtoric. Vse izbrane fotografije, v abecednem vrstnem redu, najdete v spodnjih vrsticah, poleg pa najdete tudi avtorja in zaporedno številko fotografije.

Med vsemi izbranimi fotografijami  bomo izbrali tisto, ki bo prejela največje število glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2018. Glasujete tako, da v komentar na Facebook strani Lokalne Ajdovščina, pod novico o Naj fotografiji leta 2018, vpišete zaporedno številko fotografije za katero glasujete.

Poleg fotografa ali fotografinje leta pa bomo nagradili tudi nekoga izmed vas, ki boste v komentarju pustili svoj glas. Čakajo vas zelo zanimive nagrade, kakšne pa, vam razkrijemo ob koncu trajanja natečaja. Svoj glas lahko oddate do vključno nedelje, 6. januarja 2019.

IZBRANE FOTOGRAFIJE (po abecednem vrstnem redu)

ALEN SLEJKO #1

Alen Slejko

ALENKA ČADEŽ KOBOL #2

Alenka Čadež Kobol

ANDRAŽ BONE #3

Andraž Bone

ANITA FERJANČIČ #4

Anita Ferjančič

BRIGITA MOHORČIČ #5

Brigita Mohorčič

DARJA BENČINA #6

Darja Benčina

ERNA FURLAN #7

Erna Furlan

JANEZ SLEJKO #8

Janez Slejko

KLAVDIJ BLAŽKO #9

Klavdij Blažko

LUKA FABČIČ #10

Luka Fabčič

NEJC BOLE #11

Nejc Bole

PETER ROJC #12

Peter Rojc

TANJA BAT #13

Tanja Bat

VALENTINA KOBAL #14

Valentina Kobal

VALTER KRANJC #15

Valter Kranjc

 

* Osvežite si še spomin na Naj fotografijo leta 2017. Najdete jo na TEJ POVEZAVI.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #fotogalerija, #fotografija

Kolofon