Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izbrali smo Naj fotografijo Ajdovščine v letu 2018

Tudi v letu 2018 smo nadaljevali tradicijo izbire Naj fotografije leta. Izbirali smo med tistimi fotografijami, ki smo jih objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, v izbor pa vam ponudili 15 izbranih. Največ vaših glasov je prejel Janez Slejko, za fotografijo mavrice in si tako prislužil naziv Naj fotografija Ajdovščine v letu 2018. Čestitamo. Preverite tudi kdo je imel srečo pri žrebu.

Kot  rečeno Ajdovščina in Vipavska dolina ponujata nešteto odličnih možnosti za tiste, ki se radi ukvarjajo s fotografijo. Slikovita okolica je seveda razlog, da vsako leto pri nas nastane kup dobrih fotografij, ki nato odjadrajo v svet in skrbijo za to, da čim več ljudi spozna v kakšnem, skorajda, raju na zemlji živimo.  Mnogi svoje utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom nabralo kar precej, mi pa smo za vas izbrali 15 fotograffij, ki jih je posnelo 15 različnih avtorjev in avtoric.

Med vsemi izbranimi fotografijami smo izbrali tisto, ki je prejela največje število vaših glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2018. Avtor  fotografije mavrice, ki obkroža Ajdovščino je Janez Slejko. S fotografijo je prejel 36 glasov. Drugo mesto sta si z 31. glasovi razdelila Andraž Bone in Valter Kranjc. Čestitke vsem najboljšim in čestitke tudi ostalim, ki skrbite, da lepote Vipavske doline, prek družbenih omrežij, spozna čimvečje število ljudi.

Med vsemi, ki ste glasovali, pa je imela največ sreče pri žrebu Iris Samec, ki za nagrado prejme prost vstop za dve osebi na Festival Okusi Vipavske 2019. Enako nagrado prejme seveda tudi avtor zmagovalne fotografije. Nagrado poklanja Razvojna agencija ROD iz Ajdovščine. Čestitke.

Lokalne Ajdovščina

#vipavska dolina, #fotografija

Kolofon