Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prvi Leone športni piknik

Petek, 13. september je bil za sodelavce podjetja INCOM/LEONE neobičajen delovni dan, saj so v okviru promocije zdravja organizirali športni piknik. Delovni dan je bil tako skrajšan ter namenjen izobraževanju sodelavcev, izvedbi evakuacijske vaje in drugim dodatnim aktivnostim. Proizvodnja ta dan namensko ni obratovala, tako da so bili omogočeni pogoji za prikaz in predstavitev specifičnih vsebin za vse sodelavce.

Po zaključku evakuacijske vaje je bil organiziran prevoz na lokacijo športnega piknika, in sicer v Kamp Tura na Gradišče pri Vipavi, od koder lahko občudujemo čudovit razgled na zgornjo Vipavsko dolino. Sodelavci so se znašli v mirnem okolju, odmaknjeni od vsakdanjega vrveža in športne igre so se lahko pričele. Na voljo so imeli košarko, nogomet, tenis, odbojko in balinanje; organiziran pa je bil tudi pohod na Sveti Miklavž pod vodstvom strokovnega vodiča iz Planinskega društva Ajdovščina. Ker imajo v svoji sredini tudi inštruktorico plezanja, je bilo pod njenim strokovnim nadzorom izvedeno tudi plezanje na umetni plezalni steni za tiste, ki so se želeli prvič preizkusiti v tej disciplini oz. za tiste, ki so v tem že vešči in so ostalim z veseljem prikazali svoje plezalne sposobnosti.

Prvi Leone piknik

Poleg športnih aktivnosti pa so imeli tudi zelo obsežen spremljevalni program, ki so ga vodili predstavniki Centra za Krepitev Zdravja (Zdravstveni dom Ajdovščina) in Zavarovalnice Triglav. Le-ti so izvajali meritve telesne aktivnosti, krvnega tlaka, holesterola, sladkorja, ustno higieno in ekg. Odziv sodelavcev je bil izjemen, saj so praktično vsi pristopili k različnim ali kar k vsem meritvam.

Prvi Leone piknik

Za dobro vzdušje je vseskozi skrbel DJ, tako da so imeli sodelavci tudi ob športnih aktivnostih glasbeno spremljavo. Po zaključku športnih aktivnosti pa so lahko vsi skupaj zaplesali tudi na glasbo skupine Primavera, ki jih je zabavala še pozno v noč. Za piko na i tega čudovitega dne so se ob mraku vsi skupaj zbrali na nogometnem igrišču, kjer so z navdušenjem opazovali prvi LEONE ognjemet, kot presenečenje večera.

Prvi Leone piknik

V podjetju INCOM/LEONE so prepričani, da so zaposleni s svojim znanjem in izkušnjami v prvi vrsti premoženje podjetja, zato veliko pozornosti posvečajo razvoju čuta pripadnosti kolektivu. In prav izvedba takšnega dogodka, kjer se lahko vsi skupaj družijo in poveselijo tudi izven delovnega okolja, prispeva k ustvarjanju še boljših osebnih odnosov med sodelavci. Zavedajo se namreč, da so uspešni predvsem zaradi vseh zaposlenih, ki s svojo pripadnostjo in znanjem prispevajo k dobrim rezultatom in soustvarjajo kulturo inovativnega globalnega podjetja.

Prvi Leone piknik

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #reportaža

Kolofon