Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izbiramo Naj fotografijo v letu 2020

Tudi v letu 2020 je v Ajdovščini in okolici nastalo kup odličnih fotografij. Mnoge izmed njih smo objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, danes pa vam v izbor ponujamo 15 najzanimivejših. Glasujte na naši Facebook strani za tisto, ki vam je najljubša in z malce sreče boste nagrajeni. Časa imate do vključno torka, 12. januarja 2021.

Mnogi svoje foto utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom spet nabralo kar precej, mi pa smo jih za vas izbrali 15, ki jih je posnelo 15 različnih avtorjev in avtoric. Vse izbrane fotografije, v abecednem vrstnem redu, najdete v spodnjih vrsticah, poleg pa najdete tudi avtorja in zaporedno številko fotografije.

Med vsemi izbranimi fotografijami  bomo izbrali tisto, ki bo prejela največje število glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2020. Glasujete tako, da v komentar na Facebook strani Lokalne Ajdovščina, pod novico o Naj fotografiji leta 2020, vpišete zaporedno številko fotografije za katero glasujete.

Poleg fotografa ali fotografinje leta pa bomo nagradili tudi nekoga izmed vas, ki boste v komentarju pustili svoj glas. Za nagrade je tokrat poskrbelo Vinarsko turistično društvo Slap, ki nagrajencem podarja paket izbranih vin osmih tamkajšnjih vinarjev.

Svoj glas lahko oddate do vključno torka, 11. januarja 2021. Najboljšo fotografijo in nagrajence pa razkrijemo dan pozneje.

IZBRANE FOTOGRAFIJE (po abecednem vrstnem redu)

ALEN MILAVEC #1

Alen Milavec

AMADEJ MOČNIK #2

Amadej Močnik

ANUŠA BLAŠKO #3

Anuša Blaško

BLAŽ ROSA #4

Blaž Rosa

DENIS JEŽ #5

Denis Jež

ERNA FURLAN #6

Erna Furlan

JAKOB KREČIČ #7

Jakob Krečič

JAN RUSTJA #8

Jan Rustja

LEON REHAR #9

Leon Rehar

LUČKA LOZAR #10

Lučka Lozar

MATEJ LOVRIČ #11

Matej Lovrič

MATIC SLEMIČ #12

Matic Slemič

MATIC SOBAN #13

Matic Soban

PRIMOŽ BRECELJ #14

Primož Brecelj

VALTER KRANJC #15

Valter Kranjc

 

* Osvežite si še spomin na Naj fotografije leta 2019. Najdete jih na TEJ POVEZAVI.

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #vipavska dolina, #fotogalerija, #fotografija

Kolofon