Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ljudska univerza Ajdovščina: Bodite izvirni – podarite svojim zaposlenim znanje!

Razvoj kadrov pomeni razvoj podjetja. Kljub temu pa razvijanje zaposlenih velikokrat prehitijo drugi, mogoče res nujnejši, redko pa pomembnejši procesi. Razvoj kadrov je ključna in ena najpomembnejših nalog vsakega vodje. Pomembno je, da kot vodja usmerjate razvoj svojih zaposlenih in tako iz njih zvabite njihove najboljše lastnosti – verjemite, da bo zadovoljstvo obojestransko. Izobraževanje in vlaganje v razvoj vaših zaposlenih se vedno obrestujeta.

V ta namen smo za vas pripravili bone za izobraževanja, saj verjamemo, da si vaša ekipa ob koncu pestrega leta zasluži posebno priznanje. Z boni za izobraževanja boste svojim zaposlenim dali dragoceno spodbudo. Izkoristite priložnost in podprite ter spodbudite svoje zaposlene k razvoju talentov, ki jih imajo. Tovrstno darilo ne koristi le vašim zaposlenim, ampak tudi celotnemu podjetju, saj zadovoljni, motivirani in kompetentni zaposleni prispevajo k optimalnim rezultatom poslovanja in produktivnosti podjetja.

Naj bodo naši boni za izobraževanja nekoliko drugačno praznično darilo za vaše zaposlene. Izbirate lahko med boni različnih vrednosti: 100, 250 in 500 EUR.

Podarite svojim zaposlenim izbiro – naj izberejo nekaj, kar jih bo spodbudilo k pozitivni spremembi. Izbirajo lahko med različnimi skupinskimi in individualnimi izobraževanji z različnih vsebinskih področij. Udeležijo se lahko izobraževanja s področja motivacije, trženja, prodaje, zdravja na delovnem mestu, komunikacije, organizacije in načrtovanja delovnega procesa.

Ponudimo lahko tudi izobraževanja za osebni razvoj in krepitev timskega dela. Pomembni področji postajata tudi prenos znanja na mlajše zaposlene in področje mentorstva.

Ne odlašajte in bodite z vašo izbiro tudi vi del njihove spremembe.

Ne spreglejte: Objavljen nov javni razpis za razvoj digitalnih kompetenc.

V Sloveniji smo s podporo evropskih sredstev naredili velik korak naprej k načrtnemu pristopu k razvoju zaposlenih. Nova pobuda, ki prihaja, so digitalni vavčerji, s katerimi lahko pridobite kar 10.000 EUR nepovratnih sredstev za kritje stroškov usposabljanj za dvig digitalnih kompetenc.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina vam s pomočjo naših storitev pomagamo dvigniti vašo konkurenčnost, dodano vrednost ter izboljšati učinkovitost vaših zaposlenih, hkrati pa vam ponudimo roko kot svetovalci pri prijavi na javni razpis in pridobitvi sredstev ter za vas izpeljemo izobraževanja.

Vlaganje v zaposlene je naložba v dolgoročno poslovno uspešnost in najboljša investicija za uspešno prihodnost podjetja.

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali poiskati pravo izbiro za razvoj in zadovoljstvo vaših zaposlenih.

 

Ljudska univerza Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas, #izobraževanje, #praznično

Kolofon