Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Nad Ajdovščino bo nastalo 31 novih stanovanj

Zadnji meseci so v Ajdovščini in okolici povsem v znamenju gradnje novih takšnih in drugačnih stanovanjskih objektov, ki so posledica povečanega povpraševanja po bivalnih namestitvah. Kmalu pa se bo odprlo novo gradbišče, na območju Slejkotov, ob cesti proti Colu. Po napovedih investirotjev po prostora za 31 stanovanj.

Gradnja novih stanovanjskih objektov je v občini Ajdovščina v polnem teku. Kmalu se bodo vselili prvi stanovalci v naselji Fluvio in Frigido ter Batujska gasa, gradi se soseska Lotus, blizu začetka gradnje pa je še nekaj manjših ali večjih stanovanjskih enot.

Slejkoti 2022

Le tem pa se bo kmalu pridružila še gradnja 31-ih novih stanovanj, ki bodo nastala na območju Slejkotov, ob cesti, ki vodi na Col. Investitor Diosa Invest kupce prepričuje z elitno lokacijo, obdano z gozdom in s čudovitim pogledom na Vipavsko dolino. Stanovanja bodo v velikosti od cca 70 m2 do 120 m2. Pravnomočno gradbeno dovoljenje pa pričakujejo v kratkem.

Za maksimalen izkoristek razgleda na Vipavsko dolino so objekti zasnovani terasasto. Vsak niz bo zaključena funkcionalna enota s shrambo in parkirnim prostorom v garaži. Peš poti in poti vozil bodo v naselju ločene in osvetljene. Stanovanja po velikosti obsegajo od dvosobnih do petsobnih stanovanj s kabineti.

Slejkoti 2022

Za več informacij o izgradnji, prodaji in prevzemu nepremičnin so dosegljivi na elektronskem naslovu sabinca@feniks-nepremicnine.si.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon