Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Povabilo k sodelovanju v oglaševalski kampanji Vipavska dolina

Turistična destinacija Vipavska dolina pripravlja oglaševalsko kampanjo, namenjeno večji prepoznavnosti destinacije in njene raznolike ponudbe, kar naj pripomore k večji obiskanosti, pa tudi k podaljševanju bivanja v Vipavski dolini. Vabljeni k sodelovanju.

K sodelovanju vabijo vse aktivne ponudnike turističnih produktov/storitev s področja vina in kulinarike (vinarji, turistične kmetije, gostilne), naravnih in kulturnih znamenitosti (gradovi, muzeji, druge kulturne ustanove), športa, vodenih tur in nastanitev. Vsi ponudniki iz turistične destinacije Vipavska dolina, ki želite sodelovati v oglaševalski kampanji, to sporočite na ajdovscina@vipavskadolina.si, najkasneje do petka, 21. junija 2019.

Vključitev v kampanjo je za ponudnike brezplačna, pogoje za vključitev ter dodatne informacije o kampanji si lahko preberete tukaj. V kampanjo bodo uvrščeni vsi ponudniki, ki izpolnjujejo navedene osnovne pogoje in so pripravljeni v času trajanja kampanje, od 15. julija do 15. septembra, izpolnjevati vse navedene obveznosti ponudnika.

 

* Vir: TIC Ajdovščina

* Naslovna fotografija: Turstična kmetija Saksida

 

Lokalne Ajdovščina

#turizem, #vipavska dolina

Kolofon