Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Kašev Letni vrt se nocoj zaključuje s koncertom Vlada Kreslina

Pravo poletno dogajanje v Ajdovščini se že vrsto let začne s prvim avgustovskim vikendom, za kar gre zasluga predvsem ajdovskemu klubu študentov. Kašev Letni vrt tudi letos, že štiriindvajsetič, ponuja pestro glasbeno in ustvarjalno poletje, namenjeno vsem okusom. Vabljeni tudi nocoj v ajdovske Pale, ko bo na oder stopil Vlado Kreslin, še prej pa skupina Kokosy.

Ajdovščina, pozor! Začel se je 24. Kašev Letni vrt, ki se rojeva in dozoreva v organizaciji Kluba ajdovskih študentov in dijakov (KAŠ). Kašev Letni vrt je tradicionalna prireditev, ki Pale v celotnem avgustu spremeni v prizorišče glasbenih, kulinaričnih in kulturnih dejavnosti. Da boste lažje sledili dogajanju, vam objavljamo pregled dogajanja:

PROGRAM:

1. TEDEN

Četrtek 1. 8.

21: 00 Parkirišče MKC, Kinodejka: Posledice

Petek 2.8.

20:00 Karaoke

V Bar hiša mladih se bomo preizkusili tisti bolj, kot tudi tisti malo manj pevsko nadarjeni, saj je namen KAŠevih karaok zabava in druženje. Predhodnje prijave niso potrebne. V primeru, da na karaoke prihajate že pripravljeni pa lahko svojo glasbeno izbiro pošljete na info@kas.si.

Sobota 3.8.

22:00 Otvoritev z MRFY in TABU

Tabu

Nedelja 4.8.

Učilnica, 17:00 – 19:00 Delavnica – Izdelava sveč proti komarjem: Izdelovali bomo sveče proti komarjem iz voska in dišavnic. Udeleženci ne potrebujejo svojih pripomočkov, vse priskrbimo mi. Poleg sveč bomo izdelovali tudi sprej proti komarjem. Delavnico bo vodila Ines Rakar. Prijave zbiramo na info@kas.si z naslovom delavnice in vašo prijavo.

BHM, 20:00 – 22:00 Potopis: Pot v sovjetsko zvezo Aleksander Prosen Kralj bo opisal svoje popotovanje po Ukrajini s poudarkom na trenutno zelo popularnem Černobilu, ki je sedaj odprt za javnost.

2. TEDEN

Torek 6. 8.

19:00, Bar Brlog Vipava: Turnir Enke – Tekmovanje posameznikov v popularni igri s kartami – Enka. Prijave zbiramo predhodno na info@kas.si z naslovom Turnir Enke in vašo prijavo.

Četrtek 8. 8.

21:00, Parkirišče MKC, Kinodejka: Ne bom več luzerka

Petek 9. 8.

Summer Spark: Člani KAŠa imajo na voljo nakup cenejših vstopnic v času uradnih ur Kluba ajdovskih študentov.

Sobota 10. 8.

BHM, 20:00 Just Dance turnir: Udeleženci se bodo pomerili v Just dance tekmovanju, ki smo ga v letošnjem letu enkrat že uspešno izvedli. Edini pogoj je, da se prijavite na info@kas.si in si na telefon naložite aplikacijo Just Dance Now (na voljo tako za Android, kot za iOS).

Nedelja 11.8.

18:00 SPIJ: Sladko o čokoladi: Podjetje Erilio d.o.o nam bo v baru B52 v Ajdovščini predstavilo pripravo čokoladnih pralinejev v čemer se bodo lahko preizkusili tudi udeleženci sami. Mesta so omejena, prijave pa zbiramo na info@kas.si.

21:00, BHM Stand up večer z Gašperjem Bergantom, Žanom Papičem, Blažem Curkom in Janom Tomažičem.

Žan Papič

3. TEDEN

Sreda 14. 8.

20:00 Nočno kopanje na bazenu v Ajdovščini z domačim DJ-jem Alexom Marom. Čofotanju bo sledil še after party po 23h v Oaza Baru, streljaj od bazena. Člani KAŠa imajo na voljo nakup cenejših vstopnic na blagajni bazena.

Četrtek 15. 8.

21:00 Parkirišče MKC, Kinodejka: Ivan.

Petek 16. 8.

22:00 Koncert: Leni Kravac, Balkan Boys

Balkan Boys

Sobota 17. 8.

BHM, 16:00 – 20:00 Igranje namiznih iger s KAŠevim IGRAJ-em. Popoldan z različnimi namiznimi igrami, tistimi poznanimi kot tudi manj poznanimi in KAŠevimi rednimi igralci, ki bodo na voljo za vsa vprašanja.

21:00, BHM, Pubquiz: Ekipno tekmovanje v splošni razgledanosti. Ekipe so sestavljene iz šestih članov. Bilo bo 6 sklopov, s specifično temo. Ekipe se lahko prijavijo predčasno preko info@kas.si ali pa na dan dogodka, do pol ure pred začetkom.

Nedelja 18. 8.

10:00 - 12:00 SPIJ: Vse in še več o kavi. Predavanje na temo kave v Bar hiša mladih. Obiskovalci bodo imeli možnost pokušanja kave Coronini.

21:00 Koncert: Slavko Ivančić

Slavko Ivančić

4. TEDEN

Torek 20. 8.

17:00 Košarka 3x3

Ekipe po tri se bodo pomerile v driblanju in zabijanju na igrišču pred nekadnjo stavbo 2 pri Občini. Prijave ekip so obvezne, zbiramo jih na info@kas.si. Pripišite ime ekipe in imena njenih članov.

Četrtek 22. 8.

Parkirišče MKC, Kinodejka: Gajin svet

Petek 23. 8.

Zaključni concert: Kokosy, Vlado Kreslin in Mali bogovi

Vlado Kreslin

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #kultura, #zabava, #glasba

Kolofon