Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Naj fotografijo leta je posnel Jan Rustja

Nadaljujemo s tradicijo izbire Naj fotografije leta. Izbirali smo med tistimi fotografijami, ki smo jih objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, v izbor pa vam ponudili 15 izbranih. Največ vaših glasov je tokrat prejel Jan Rustja, za fotografijo mavrice nad Vipavsko dolino in si tako prislužil naziv Naj fotografija v letu 2020. Čestitamo. Preverite tudi kdo je imel srečo pri žrebu.

Ajdovščina in Vipavska dolina ponujata nešteto odličnih možnosti za tiste, ki se radi ukvarjajo s fotografijo. Slikovita okolica je seveda razlog, da vsako leto pri nas nastane kup dobrih fotografij, ki nato odjadrajo v svet in skrbijo za to, da čim več ljudi spozna v kakšnem, skorajda, raju na zemlji živimo.  Mnogi svoje utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom nabralo kar precej, mi pa smo za vas izbrali 15 fotograffij, ki jih je posnelo 15 različnih avtorjev in avtoric.

Med vsemi izbranimi fotografijami smo izbrali tisto, ki je prejela največje število vaših glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2020. Avtor  fotografije mavrice nad Vipavsko dolino je Jan Rustja. S fotografijo je prejel 110 glasov. Na drugem mestu je pristal Alen Milavec s 60. glasovi, nekaj manj glasov pa je prejela Anuša Blaško. Čestitke vsem najboljšim in čestitke tudi ostalim, ki skrbite, da lepote Vipavske doline, prek družbenih omrežij, spozna čimvečje število ljudi.

Med vsemi, ki ste glasovali, pa je imel največ sreče pri žrebu Boštjan Kobal, ki za nagrado prejme paket vrhunskih vin, ki jih podarja Vinarsko turistično društvo Slap - Vina Marc, Kmetija Trošt, Vina na hribu, Hiša vin Rondič, Vino Žorž, Rouna Wines, Vino Petrič, Vina Pregeljc in Monika Jež - Ježkove dobrote.

Enako nagrado prejme seveda tudi avtor zmagovalne fotografije.

Čestitke. Nagrajence bomo o prevzemu nagrade pravočasno obvestili.

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #vipavska dolina, #fotografija

Kolofon